طرز تهیه مربای پوست پرتغال ، مربای پاییزی
طرز تهیه مربای پوست پرتغال ، مربای پاییزی
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


منبع : baharsite.com


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: